Stukadoor in de omgeving van Enschede nodig

Uitgebracht stukadoor in Enschede compromisloze woorden botsen hard , gedreven door woede en verdriet .

Voor directe familie Fumey Patrick , die afgelopen woensdag overleden na een vuurgevecht met de GIGN ( vorige edities ) , verdriet blijft moeilijk vol te houden . “Ik ging naar hem aan het lijkenhuis in Besançon zien … Aangekomen stukadoor Enschede was er woede , de drang om zijn gif spugen , schreeuwen zijn afkeer van iedereen te horen . Wat gebeurd is, is onuitsprekelijk , ” Evelyne formule , een van de zusters van de stukadoor 52 jaar, gedurende bijna vierentwintig uur werd verschansten zich in zijn huis en Touillon – Loutelet , waar hij meerdere schoten gelost . Vijf in alle , op zijn eigen auto , zijn stukadoor Enschede vuilnis en de bodem van zijn hof . En zesde op de megafoon van een onderhandelaar .

” Een megafoon , wat is het? Hij doodde een megafoon , het is … Als hij wilde echt pijn , zou hij zijn woonplaats hebben plaatsgevonden in de Blaster en schoot op iedereen die voorbij , “zei zijn broer Jean – Michel , ” het was gewoon een schreeuw om hulp . Het was helemaal niet slecht . Als mijn broer een gijzelaar had gehad , zou hij stukadoor Enschede hebben gekregen wat hij verdiende . Maar ja, ik kon naar voren in de rechtbank te verplaatsen , zou hij niet hebben me neergeschoten , niet meer dan Peter , Paul of Jacques . ”

Niet te zijn gewaarschuwd niet te zijn gevraagd om te proberen te redeneren Fumey Patrick is een van de belangrijkste grieven van de broers en zussen . “We hebben geleerd van de media . En waarom deze snelheid uit de GIGN ? ” Zegt Evelyn . ” Merah , bleven ze spelen voor meerdere dagen (let op : het was een operatie van de RAID ) , terwijl het had kalasjnikovs en doodde vijf mensen voor . De broer , het stukadoor Enschede duurde minder dan twee uur ! ” Jean – Michel vergelijken .

” Er was een gevaar voor iedereen ”
De broer van de man schoot nauwelijks controle over zijn bitterheid : ” Twee dagen voor dat alles, keek ik naar een show op de GIGN . Ik was onder de indruk van hen , het is waar dat ze fors. , Ik kan niet. ” Simon , een andere broer van de overledene , herkauwen dezelfde verontwaardiging : ” Er was geen geduld, dat was snel . Want het was alcoholist , zou hij uiteindelijk rustig . Er waren andere middelen. Misschien stukadoor Enschede kunnen ze granaten om te slapen te sturen … ”

Allemaal eens over de diepe malaise van Patrick Fumey , waardoor de escalatie eindelijk macabere . “Misschien met de tijd , dan zou hij het ​​pistool tegen hem zijn geworden , misschien had hij niet de moed . Maar hij was niet een gevaar voor iedereen en het duurde nog een schot in de kaak ” , zegt Simon . ” We wisten dat hij depressief was , ” ” voegde hij eraan toe , en er was deze scheiding die is slecht beheerd . ” Evelyn bevestigt oproept ” totale pijn. ” Hij herinnert zich de komst van zijn broer thuis in Ain , daar twee stukadoor Enschede maanden . ” Om te praten , ” zei ze .

De drie in de buurt van Patrick Fumey horen ” verblijf er niet ” , maar laat – uit respect – de mogelijke vervolging van de drie volwassen kinderen van de ongelukkige initiatief . ” Het vergt wel aan ons , natuurlijk zouden we , ” benadrukken ze . ” Never again! ” Evelyn beweert , ” er is woede, haat , maar we zijn vastbesloten . ”

“Het is niet de geschiedenis om het geld te winnen “, vervolgt Jean – Michel , ” als we dit doen is dat het niet toevallig iemand anders , knippen en bedroefd als hij. En stukadoor Enschede het is om zijn eer te wassen . “

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.