Tandarts Delft

Het is belangrijk om een of twee keer per jaar naar de tandarts te gaan. Deze controleert je gebit uitvoerig, en aan de hand daarvan is te zien of alles in orde is, of je wel of geen gaatjes hebt en of er wellicht tanden of kiezen moeten worden getrokken. Tandartspraktijk Wippolder is dé tandarts in Delft, mocht je woonachtig zijn in de Delft of in de omgeving ervan, maak dan snel een afspraak met ons, je kunt direct bij ons terecht!

Wij zijn tijdens de behandelingen van onze patiënten altijd zeer zorgvuldig, wij geven ook extra aandacht aan patiënten die wat banger zijn dan normaal. Tandarts Delft biedt altijd een zeer goede service aan naar de klanten die bij ons in de praktijk komen, wij stellen ze altijd op hun gemak. De kwaliteit van onze tandheelkundige zorg is uiterst hoog, wij streven altijd naar de beste mogelijke zorg op dit gebied.

Tandarts Delft een zeer dynamisch team wat graag de patiënten voorop stelt, het bestaat uit vier tandartsen, een mondzorgkundige en drie assistenten. Alle vier zijn ze zeer deskundig en professioneel te noemen, ze doen er alles aan om jou op je gemak te stellen. Heb jij nog meer vragen voor ons en wil je ons graag even spreken? Neem dan contact op met (015) 2619176 of stuur een mailtje naar info@tandartspraktijkwippolder.nl, wij staan jou graag persoonlijk te woord.

Tandarts Delft | Tandartspraktijk Wippolder
Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig. Bookmark de permalink.