Techniekers maken poorten snel en vakkundig

Poorten maken is een vervelende klus. Het is lastig om te achterhalen waar het probleem door wordt veroorzaakt en om dit op te lossen. Om geen gevaarlijke situaties te veroorzaken adviseren we om altijd een poorten specialist in te schakelen voor het maken van een poort. De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle problemen met een poort kunnen oplossen.

Poorten maken

Een defecte poort kan ontstaan door slecht onderhoud en intensief gebruik. Onderdelen gaan slijten en kunnen ervoor zorgen dat een poort niet meer kan functioneren. Hierbij kan gedacht worden aan versleten loopwielen, scharnieren die zijn geroest of een motor die niet meer werkt. Onze techniekers kunnen dankzij de juiste kennis en materialen alle problemen met poorten oplossen. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken waardoor 95% van de problemen direct op locatie opgelost kunnen worden.

Onze techniekers gaan tijdens een herstelling allereerst achterhalen wat de oorzaak van het probleem is. Zodra dit achterhaald is gaan ze aan de slag om dit te herstellen. Ze proberen eerst onderdelen te herstellen voordat deze vervangen worden. Na de herstelling zorgen onze techniekers ervoor dat de poorten goed worden afgesteld, zodat deze weer optimaal kunnen functioneren.

Herstelling online aanmelden

Bij ROMASS kunt u via onze website online een herstelling aanmelden voor het maken van poorten. Door de verschillende stappen van ons formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail met de bijbehorende afspraaknummer.

Wilt u liever telefonisch een poort herstelling aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.