Transfer Kleding Styleguide

Transfer kleding is een Nederlands fashion label gevestigd in Amsterdam. Transfer brengt 8 collecties per jaar uit, aangevuld met FLASH en seasonal NOOS (Never Out Of Stock). Gevestigd in het World Fashion Centre, leveren ze via hun showroom aan de B2B klanten. Via de webshop leveren ze tevens direct aan de consument. In 2016 hebben ze hun eerste Concept Store in Venlo geopend. De visie is om vernieuwend en innovatief te blijven door middel van Fast Fashion, voor de moderne vrouw van nu. De collecties van Transfer zijn altijd Ready-to-Wear en onderling goed met elkaar te combineren. Transfer update haar collecties wekelijks. Er is dus altijd iets nieuws!

Transfer kleding laat zich inspireren door het zuiden, qua stijl en sfeer en vertaald die naar
de wensen van de Noord-Europese vrouw. Transfer richt zich op de vrouw die zich vrouw
voelt en vrijgevochten is. Mode is immers een verlengstuk van jezelf en is niet leeftijd
gebonden. De kleding van Transfer is vrouwelijk, comfortabel, sportief en stijlvol tegelijk. De kleuren zijn zacht en de modellen vernieuwend. De kleurbeelden lopen zo in elkaar over dat er aantrekkelijke basic items ontstaan die binnen de kleding collectie vele combinatie mogelijkheden bieden. Daarnaast worden er om de maand nieuwe artikelen in de collecties ingevoegd. Alles is ‘READY TO WEAR’. Met ander woorden: het juiste product, op het juiste moment in de winkel.

Alle Transfer stijlen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, viscose
en zijde en zijn gemaakt in Italië.

TRANSFER STYLEGUIDE
Transfer maakt bij hun ontwerpen gebruik van verschillende stijlen en zo is er kleding te vinden bij iedere stijl van ‘La Italiana’ tot ‘The New Yorker’ en van ‘Miss French’ tot ‘Lady Dutch’.
La Italiana: De Italiaanse stijl staat bekend om zijn klassieke uitstraling. Een dag niet op hakken is een dag niet geleefd. Jij investeert graag in een goede basis en vult dit aan met unieke items.
The New Yorker: De New Yorkse vrouw heeft een druk leven en dus moet mode makkelijk zijn. Ze combineert graag prints met elkaar en vernieuwd haar stijl regelmatig aan de hand van de nieuwste trends. Sophisticated maar draagbaar tegelijk.
Miss French: Een Parisienne investeert het liefst in tijdloze klassiekers. Een stip of streep in je gardeobe is dan ook niet weg te denken. Verzorgd en vrouwelijk zijn woorden die jouw stijl goed omschrijven.
Lady Dutch: De Nederlandse stijl wordt gekenmerkt door de juiste combinatie casual-chic. We houden van mooie kleding die in de basis goed met elkaar te mixen-en-matchen valt. De meer setjes we kunnen maken, de beter. En Natuurlijk mag een spijkerbroek daar niet aan ontbreken.

TRANSFER KLEDING ONLINE
Online zijn er ook een aantal winkels die de Transfer kleding verkopen. Een bekende Transfer kledingwinkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Transfer kleding online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul iedere maand je kledingkast met nieuwe designs van Transfer Kleding. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

 

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.