Unieke optredens: een DJ met muzikant!

Er zijn de afgelopen jaren enorm veel DJ’s bijgekomen: sinds de opkomst van het vak zijn er veel mensen die de stap zetten om het te leren, en door de ontwikkeling van apparatuur is het ook makkelijker geworden om erin te stappen – denk aan de digitale mogelijkheden. Door het grote aanbod kan het zijn dat je op zoek bent naar een unieke performance, wat dacht je van een DJ met muzikant?

Een DJ boeken lijkt een gemakkelijke opdracht. Helaas niet dat eigenlijk niet zo – door het brede aanbod in stijlen, mensen, genres en voorkeuren, kun je voor ieder feest of bruiloft kiezen uit een enorm scala aan DJ’s.

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte DJ kan het daarom ook goed zijn om eens te kijken naar een unieke oplossing, waarbij de DJ samenwerkt met een live-muzikant.

DJ met muzikant?

Door de combinatie van de muziek die de DJ draait, veelal electronische muziek maar ook allround genres, en de klanken van een live muzikant – ontstaat een combinatie die een unieke sfeer neer kan zetten op ieder feest. Een DJ inhuren met een muzikant erbij kan een feest of bruiloft dus net compleet maken.

Zo is er de mogelijkheid om een violist te laten optreden met een DJ, en ook een saxofonist of een percussionist is een optie. Zij produceren een geluid dat samen met de muziek die de DJ ten gehore brengt een geluid oplevert dat moeilijk te evenaren is. Uiteraard zijn de muzikanten ook erg flexibel, waardoor ze bij ieder genre een bijdrage kunnen leveren, op een podium of tussen het publiek!

Over LA DJ’s

L.A. DJ’s is een DJ-collectief dat bestaat uit jonge talentvolle DJ’s, die zich al jaren in de branche bewezen hebben.

We draaien een hippe afwisseling tussen bekende en onbekende nummers. Representativiteit en klantgerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.