Uw occasion verkopen op de David Beckham manier

Met een salaris van 32.9 euro miljoen zoals David Beckham of van Madonna met 34.9 euro miljoen per jaar kun je je wel een Yacht of ferrari veroorloven voor je verjaardag, ze gooien met hun geld, vooral als het om auto’s kopen gaat.

Van Lamborghini’s tot extravagante luxe boten, beroemdheden kunnen er geen genoeg van krijgen. Een jaar geleden heeft David Beckham zijn Porsche Turbo te koop gezet op een auto verkoop site om over te gaan op een duurdere auto, de regel is hoe duurder hoe beter in dat wereldje. Auto’s worden als status symbool gezien, net als een sieraden en merk kleding, het hoort allemaal bij hun “over de top” levensstijl.

Hoe beroemdheden hun auto’s verkopen
Een normale burger zou op een occasion verkopen site kijken voor een leuke occasion na maanden lang te hebben gespaard. In Hollywood gaat het toch een tikkeltje anders, een splinternieuwe auto total loss rijden is voor hun geen probleem, dan koop je toch gewoon een nieuwe? Of sterker nog, je stuurt je assistent om een nieuwe voor je aan te schaffen? Beroemdheden blijken steeds minder zuinig met hun auto’s om te gaan, je hoort steeds meer verhalen van dronken beroemdheden die achter het stuur gaan zitten zoals Lindsey Lohan, Nicole Richie of Charlie Sheen, die vinden het blijkbaar niet erg om de auto dronken tegen een boom aan te rijden. De meeste hebben standaard meerdere auto’s tot hun beschikking geschikt voor verschillende gelegenheden: een Rangerover om de kinderen naar school te brengen, een Lamboghini Aventador om naar uitreikingen en rode loper gelegenheden te gaan, een Porsche voor in de zomer en natuurlijk nog een blinkende Rolls Royce voor de winter. Als ze een auto zat zijn en dan verkopen ze deze op E-Bay met een leuke auto verkoop advertentie of op een veiling site aan een liefhebber die de auto wil hebben voor zijn collectie. Mensen zijn bereid om ongelofelijke bedragen te betalen voor objecten die van bepaalde beroemdheden zijn geweest, het varieert van een WC bril waar Madonna op heeft gezeten tot plukjes haar van Jennifer Lopez.

Als een beroemdheid worden behandelt via “ikwilvanmijnautoaf.nl”
Heeft u ook een tweedehandse auto waar u al een tijd vanaf wil om over te gaan op een nieuwere, mooiere versie? Dan zit u er waarschijnlijk ook niet op te wachten om allerlei auto verkopen advertenties te gaan plaatsen op verschillende 2de hands auto verkoop sites. Dat neemt veel tijd in beslag en ontzettend frustrerend omdat meeste kopers die zich bij u melden de afspraken niet nakomen, of moeilijk doen over de prijs tijdens de auto bezichtiging. Wilt u net als een beroemdheid uw auto verkopen zonder stress op korte termijn? En ook nog contant betaald krijgen bij de sleuteloverdracht? Meld dan snel uw occasion aan op de erkende occasion verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl en ontvang binnen 48 uur een bod. U kunt de auto in 3 stappen gratis op de site aanmelden, en dan gaat alles vanzelf. Er wordt contact met u opgenomen, als u akkoord gaat met het bod kan de auto bij u worden opgehaald en krijgt u contant uw geld uitbetaald.

Dit bericht is geplaatst in Financien met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.