Veilig bekleden trap

Ons huis heeft sinds kort een veilige trap gekregen dankzij de specialist Up2Go Montage. Wij hebben een geruime tijd een onbeklede trap gehad, maar mijn vrouw en ik zijn hier vaak vanaf gegleden en vonden het daarom zaak om onze trap te laten bekleden. Een trap bekleden kun je laten doen door de specialist Up2Go Montage, die dit tegen de meest scherpe tarieven kan doen voor elk huishouden. Via de website van de specialist hebben wij contact met hen opgenomen, en zij kwamen al gauw bij ons thuis hun dienst regelen.

Trap bekleden

Een trap bekleden kan enorm belangrijk zijn voor de veiligheid van de trap, aangezien je op deze manier meer grip hebt tijdens het traplopen. Traplopen kan enorm gevaarlijk zijn, en daarom is het zaak dat jij de trap zo veilig mogelijk laat maken. Wij hebben een trap die wij eerder altijd onveilig noemde, maar sinds het laten bekleden van de trap hebben wij een veilig gevoel bij onze trap. Ook hebben wij een eerste kind op komst, en deze moet natuurlijk wel geboren worden in een veilige omgeving.

Wil ook jij jouw trap laten bekleden, of wil jij meer weten over traprenovatie? Surf dan eens naar de website van Up2Go Montage!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.