Vloerplaten en keerwanden volgens strenge regels en eisen geproduceerd

Vloerplaten en keerwanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, diktes en gewichten. Specialisten leveren vloerplaten en keerwanden van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden onder meer ingezet binnen de grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast zijn keerwanden uitermate geschikt voor de opslag van diverse soorten stortgoed in de civiele industrie en techniek. Keerwanden bieden optimale veiligheid en stabiliteit en besparen bovendien ruimte. Keerwanden en vloerplaten worden volgens strenge regels geproduceerd in moderne milieuvriendelijke fabrieken.

Slechts één ernstig ongeval met een keerwand van betonnen stapelblokken
Keerwanden dienen aan de veiligheidsvoorschriften van het Bouwbesluit te voldoen. De gemeente kan daarop handhaven. In het verleden zijn vragen gesteld over de constructieve veiligheid van keerwanden. In navolging hierop kan worden gemeld dat de Inspectie SZW slechts één ongeval met een keerwand van betonnen stapelblokken in de database heeft staan. Dit ongeval vond plaats in september 2014 en ligt op dit moment bij het Openbaar Ministerie ter behandeling voor. Er staan geen andere arbeidsongevallen met stapelblokken gemeld bij de Inspectie SZW.

Keerwanden zijn multi-inzetbaar
Voor zowel keerwanden als vloerplaten geldt dat ze veelzijdig toepasbaar zijn. Zo kunnen keerwanden ook dienen als opslag of worden toegepast bij het opvangen van hoogteverschillen in terreinen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.