Vloerverwarming door 123Vloerverwarming in “de Rotterdam”

Vloerverwarming biedt vele mogelijkheden om grote panden te verwarmen. Het laatste project van 123Vloerverwarming toont aan dat ook grote ruimten behaaglijk gemaakt kunnen worden. In het gebouw “de Rotterdam” hebben zij voor een aangenaam binnenklimaat gezorgd doormiddel van vloerverwarming en een vloerkoelingsinstallatie.

De mogelijkheden van vloerverwarming en vloerkoeling
Op de kop van Zuid in Rotterdam is een nieuw groot gebouw gebouwd genaamd “de Rotterdam”. Binnen zijn verschillende horecagelegenheden en een hotel gevestigd. Daarbij zijn grote gedeelten verhuurd als kantoorruimte. Op een oppervlakte van 700m2 heeft 123Vloerverwarming voor een binnenklimaat gezorgd die in balans is. Zowel vloerverwarming als vloerkoeling is toegepast in deze ruimte. Het koelwater voor het systeem komt uit de Maas. Waardoor het duurzaam gebruik maakt van de omgeving.

De werking

Veel mensen en bedrijven kiezen voor vloerverwarming omdat dit een kostenbesparing oplevert en de ruimte goed verwarmt. Op een evenwichtige manier wordt het binnenklimaat behaaglijk gemaakt. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming. Met warmwater kan een heel pand een fijn binnenklimaat hebben. Er worden dan buizen geplaatst waardoor water stroomt die de vloer door middel van warmte geleiding verwarmt. De ruimte wordt aan alle kanten verwarmd, zowel boven als beneden. Het kan voorkomen dat de vloer een hogere temperatuur heeft dan de ruimte. Dan vormt zich warmtestraling die de warmte overdracht aan de lucht beperkt.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.