Vloerverwarming infrezen als alternatief op verhoging

Vloerverwarming laat u infrezen op het moment dat een verhoging niet mogelijk is bij het aanleggen ervan. Het infrezen zorgt ervoor dat de vloerverwarming in de huidige dekvloer komt te liggen. Er worden als het ware gleuven in deze dekvloer gemaakt, waar de verwarming in komt te liggen. De leidingen van de vloerverwarming worden weggewerkt en dit kan gerealiseerd worden zonder extra rompslomp. Bovendien reageert het systeem ook sneller, dan wanneer de buizen op krimpnetten of noppenplaten worden geplaatst.

Voordelen infrezen vloerverwarming
Het infrezen van de vloerverwarming heeft veel voordelen. Zo hoeft de dekvloer niet verwijderd te worden, omdat de ‘gleuven’ in deze vloer worden aangebracht. Dit betekent ook dat er geen extra opbouwhoogte vereist is. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat er geen deuren hoeven worden ingekort. De slangen liggen direct tegen het oppervlak wat bijdraagt aan een snellere opwarming van de vloer en/of de ruimte. Het is ook nog eens een relatief goedkope manier om vloerverwarming aan te leggen. De vloer kan ook na de installatie meteen worden afgewerkt.

Professioneel infrezen
Het infrezen kan vaak niet door een particulier zelf gedaan worden. Het is aan te raden om de vloerverwarming te laten infrezen door een professioneel bedrijf. Multi Vloeren Brabant is een dergelijk bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft. Zij garanderen kwaliteit en een hoge service. Tot slot is vloerverwarming een duurzame vorm van verwarming en bespaard het op energiekosten en is het goed voor het milieu.

Lees meer op: https://www.multivloerenbrabant.nl/

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.