Wat te doen met een onbruikbare auto?

Wat te doen met een onbruikbare auto?
Een auto die niet meer wil starten en ook niet meer door de keuring komt is onbruikbaar. De meeste mensen weten echter niet dat ze ook aan een auto die min of meer onbruikbaar is geld kunnen verdienen. Je kunt deze auto namelijk naar de autosloperij brengen. Voor het brengen van een auto naar de autosloperij geven sloperijen vaak een interessante vergoeding. Zo heb je toch nog wat aan je onbruikbare auto.

Ook om andere redenen kan het nodig zijn om naar de optie auto slopen te kijken. Voorbeelden zijn: de auto is na een accident zwaar beschadigd of je hebt een nieuwe auto gekocht en je oude auto is onverkoopbaar en moet eigenlijk naar de sloop. Het kan daarom nodig zijn om je auto naar de sloperij bij je in de buurt te brengen.
Gelukkig hoef je in de meeste gevallen niet ver de rijden als je op zoek bent naar een autosloop. In bijna iedere stad is er wel een autosloop te vinden en in grote steden zijn het er vaak wel meer dan één.

Als er meerdere van dit soort bedrijven bij je in de buurt zijn, is het niet onverstandig om eens contact op te nemen met een aantal van dit soort bedrijven. Je krijgt geld voor je auto en het zou dom zijn om te kiezen voor de autosloperij die jou een kleinere vergoeding geeft voor je total losse auto. Als je telefonisch of per mail contact met ze opneemt kunnen ze meestal direct aangeven wat ze voor je auto willen geven.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.