We gaan een limousine huren

Een hele tijd terug werd het huren van een limousine vaak beschouwd als een dure onderneming omdat limo verhuur bedrijven een voor dan beschouwd zeldzame dienst leverden, plus limousines waren moeilijk te onderhouden. Dus werden deze voertuigen meestal gereserveerd voor de bruiloften van de meer gegoede burgers. Maar dankzij de groeiende vraag naar stretch en super stretch limousines zijn er veel meer limousines te huur en er zijn een aantal manieren waarop u een lagere prijs kan krijgen als je weet hoe. Hieronder kijken we naar een paar manieren om een gereduceerde prijs te krijgen.

Huren meerdere limousines

Als u meer dan één limousine wenst te huren, moet u ervoor zorgen hiervan opgave te doen vooraf, want dan zul je in de meeste gevallen in aanmerking komen voor een onmiddellijke korting. Op deze manier kunt u de laagste offertes vergelijken en onderhandelen over een nog lagere prijs gebaseerd op de bulk korting.

Blijf in contact met het bedrijf

Als u vaak een limo  nodig heeft dan is het aan te raden om in contact te blijven met een paar limo diensten in de buurt. Volg hun Facebook-pagina en volg ze op Twitter. Je moet ook een bezoek brengen aan hun website en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Op deze manier ben je direct op de hoogte van de laatste aanbiedingen, kortingen en kortingscodes.

Huur een limo tijdens de minder drukke momenten

De piektijd voor limousines is tijdens de feestdagen, weekends en het bruiloft seizoen. Dan kan het huren van een voertuig duur zijn. Zelfs als u een voertuig nodig heeft tijdens het hoogseizoen kan een boeking tijdens het laagseizoen u helpen om heel wat geld te besparen. Het boeken van een voertuig tussen februari en mei of september en november kan u tot 25 % korting op het totale bedrag opleveren.

Huur een grote limo

Nog een andere manier om geld te besparen wanneer u een limo huurt is om een grote super stretch limo te reserveren die is geschikt voor iedereen, in tegenstelling tot twee normale limousines. Ook al zijn super stretch limousines duur, u kunt nog steeds tot 45 % besparen in vergelijking met twee limousines huren. Super stretch limousines zijn geschikt voor maximaal acht personen en heel comfortabel.

Bron: http://www.hurenlimousine.be

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.