Werkzaam met telefoons

Al bijna een half jaar heb ik de beschikking over een abonnement HTC One. Echter mag ik dan binnenkort eindelijk mijn telefoon abonnement verlengen, maar weet ik echter nog altijd niet welke telefoon ik moet nemen. Toch heb ik wel een enorme voorkeur voor de Samsung Galaxy S5, maar is deze helaas nog niet uit. Het is dus afwachten tot deze uitkomt, want dan wil ik zeker deze mobiele telefoon inclusief met een abonnement aanschaffen.

Zelf ben ik al een aantal jaren werkzaam in de telecomwereld, en ben ik vrij bekend met alle toestellen die op de markt zijn. Zo heb ik altijd wel de beschikking over een mobiele telefoon, en had ik eerder bijna elke week wel een nieuw toestel. Echter is mijn HTC One zo compleet, dat deze mij heeft doen beseffen dat telkens een nieuw toestel helemaal niet nodig is. En om deze reden heb ik deze telefoon dus nu ook al een geruime half jaar, en ben ik nog altijd zeer tevreden met dit toestel. Alles wat ik nodig heb is aanwezig.

Wil jij meer informatie over de HTC One verschaffen, en wil jij al het nieuws rondom de Samsung Galaxy S5 lezen? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit blog!

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.