Wintersale losgebarsten bij Coolekinderkleertjes.nl

Het is weer december, dus tijd voor de WinterSale! Was het enkele jaren geleden nog zo dat de wintersale vlak voor de Kerst begon, de laatste jaren wordt het steeds eerder, rond de tijd dat Sinterklaas richting ons land kwam, was het al zover!

Ook bij Coolekinderkleertjes.nl, dé webshop voor stoere kinderkleding tegen betaalbare prijzen is de wintersale losgebarsten!

Op alle nieuwe collecties van o.a. Stones and Bones, Logoshirt en Knot so Bad geldt een korting van 40% en de outletcollecties zijn zelfs met 60-70% afgeprijsd!

Dus kleed je je kinderen graag stoer, dan is het  zeker de moeite waard om eens te kijken op de site van Coolekinderkleertjes.nl!

Bij Coolekinderkleertjes.nl kun je o.a. terecht voor een zeer uitgebreide, outletcollectie van Design Heroes. Design Heroes maakt stoere, grappige en super coole kinderkleding op basis van illustraties van verschillende Nederlandse ontwerpers. En de kids zelf zijn dol op de coole kleding van Design Heroes!

Naast de wintersale is bij Coolekinderkleertjes.nl de hele babycollectie met 70-90% afgeprijsd! Ook hier super stoere en schattige Design Heroes shirtjes voor wel heel kleine prijsjes.

Bij Coolekinderkleertjes.nl slaag je niet alleen voor stoere kinderkleding, maar je vindt er ook een heel uitgebreide collectie kindertassen en rugzakken van De Kunstboer, Karactermania en Crispy Colours.

Heb je stoere kids die graag stoer gekleed door het leven gaan? Kom eens langs bij Coolekinderkleertjes.nl!

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.