Zelfverzekerder met botox

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je je niets van je omgeving moet aantrekken, maar aan de andere kant vinden mensen het vaak belangrijk om status te hebben bij andere mensen uit hun omgeving. De inhoud van deze status kan per persoon verschillen, maar is wel bij bijna iedereen aanwezig. Wat je wilt zijn wordt vaak bepaald door het maatschappelijke beeld van jouw omgeving. Iemand wil er vaak uit zien zoals er op dat moment van jou wordt verwacht.

Een van de meest voorkomende aspecten die vandaag in het maatschappelijk beeld terugkomt is dat mensen er goed uit moeten zien. Als gevolg van deze gedachte, hebben mensen die niet aan dat beeld voldoen minder kans op bepaalde functies in hun carrière. Ook wanneer er geen verschil is tussen twee sollicitanten, zal er in veel gevallen worden gekozen voor degene die het beste aansluit bij wat de beoordelaar mooi vindt. Zo komt het dat jonge en aantrekkelijk mensen meer kansen hebben dan mensen die dat minder hebben. Deze mensen hebben daardoor meer mogelijkheden in hun carrière.

Het is voor mensen daarom erg belangrijk om er goed uit te zien, want dan maak je meer kans op bepaalde functies. Dit is dan ook de reden waarom mannen en vrouwen er goed uit willen zien en is ook de reden waarom mannen en vrouwen een plastisch chirurgische behandeling gedaan hebben of willen doen.

Zo komt het dat sommige vrouwen het erg belangrijk vinden om er jong en aantrekkelijk uit te zien. Daarom doen veel vrouwen een behandeling met fillers of botox. Beide behandelingen zorgen ervoor dat iemands huid mooier wordt. De botox kosten zijn alleen minder dat de kosten van fillers. Fillers hoef je alleen maar eens in de twee jaar te doen terwijl botox elke vijf maanden nodig is.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.