Zoek en vindt hier het professionele autodemontage bedrijf

Duurzame autodemontage voor het afvoeren van je aangeboden sloopauto
Waar uw sloopauto vroeger voor het autodemontage bedrijf niets meer was dan een ‘stuk oud ijzer’, vervult de demontageauto hedendaags een waardevolle functie in de autorecyclingketen en voor het streven naar een duurzame automotive. Het professionele autodemontage bedrijf maakt de sloopauto of onherstelbare auto vloeistofvrij en ontdoet deze ook van de accu. Deze restmaterialen, afkomstig van de autodemontage, worden weer verwerkt in andere producten.

Je hoeft je recyclingauto niet zelf naar het autodemontage bedrijf te brengen. Het professionele auto demontage bedrijf komt in heel Nederland naar je toe om je sloopauto kosteloos te transporten met de eigen gratis ophaalservice: een modern ingericht transport voorzien van een speciale autolaadkraan voor het vakkundig afvoeren van je kapotte auto.

 

Kwaliteit auto-onderdelen direct uit voorraad leverbaar bij het professioneel autodemontage bedrijf
Bij de autodemontage wordt kritisch geselecteerd welke technische- en carrosserie onderdelen geschikt zijn voor duurzaam hergebruik. Deze auto onderdelen worden vervolgens vakkundig gedemonteerd door het landelijk auto demontage bedrijf en opgeslagen in het 20.000m2 magazijn van waaruit deze originele auto parts met standaard 3 maanden garantie worden verkocht tegen bovendien zéér lage prijzen.

De kwaliteitsonderdelen worden landelijk met de snelle bezorgservice door het autodemontage bedrijf afgeleverd. Vandaag voor 15.00 uur besteld, dan heeft u de originele auto-onderdelen morgen in huis. U kunt voor de betaling gebruik maken van iDeal: gemakkelijk en veilig betalen via uw eigen vertrouwde bank.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.