Zwangerschapskalender, voor betere verbinding met je kindje

Als je zwanger bent, is het natuurlijk fijn om je zo snel mogelijk met je kindje te verbinden en een goede band op te bouwen. Dit komt zowel jou als je kindje ten goede. Soms blijkt het echter lastig je precies een beeld te vormen van hoe je kindje er uit zien of wat het doormaakt in zijn ontwikkeling tot mens. Je kunt immers niet in je buik kijken en letterlijk zien hoe het met je kindje gaat.

Toch is het belangrijk om je een goed beeld te vormen van het hele zwangerschapsproces, zodat je meer gevoel krijgt met je kindje. Het kindje werkt immers hard aan de vorming van een nieuw eigen lichaam.

Gelukkig is hier steeds meer over bekend en zijn er prachtige foto’s beschikbaar die alle fases die de baby doormaakt in je buik tonen. Zo krijg je een duidelijk beeld. Deze foto’s en uitleg zijn vaak terug te vinden in een zwangerschapskalender. Op zwangerinfo.com vind je er één die per week omschrijft wat je kindje doormaakt. Dit maakt het voor jou mogelijk om je op elk moment in je zwangerschap met je kindje te verbinden. Of je nu 8 weken zwanger bent of al 38 weken zwanger bent.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.