Bedrijfsfeest organiseren: hoe doe je dat?

Ondanks de moeilijke economische tijden is het goed om niet te bezuinigen op bedrijfsfeesten: dit zorgt voor de nodige motivatie en teambuilding bij medewerkers. Maar het organiseren ervan kan een flinke uitdaging met zich meebrengen: een bedrijfsfeest organiseren, hoe doe je dat?

Locatie

De eerste stap is het kiezen van een geschikte locatie: afhankelijk van het type feest (en het type bedrijf natuurlijk) zal dit plaats kunnen vinden in een feestzaal, een vergaderlocatie of een cafe/restaurant. De keuze hierbij zal vallen op de sfeer die de locatie moet uitdragen, en met hoeveel mensen er op het feest moeten komen. Wilt u een dj huren bedrijfsfeest? Dan is het verstandig om ook rekening te houden met de ruimte die de DJ zal moeten innemen.

Muziek

Daarna is het zaak om te bepalen welke muziek er op het bedrijfsfeest gedraaid gaat worden. Dit zal bepalend zijn voor de sfeer. Er zal een keuze gemaakt moeten worden: gaat u een DJ boeken of gaat u zelf de muziek verzorgen? De laatste optie is wel iets waar goed over nagedacht moet worden, aangezien daar veel tijd in gaat zitten.

Eten & drinken

De laatste stap is om te bepalen of er enkel drinken wordt geserveerd, of ook eten. Qua drinken is er dan nog een keuze tussen enkel frisdrank of ook alcoholische dranken – eten zal neerkomen of hapjes of snacks, of zal er een diner plaatsvinden? Door deze stappen te doorlopen komt het bedrijfsfeest steeds dichterbij, en kunnen de eerste mensen worden uitgenodigd!

Over LA DJ’s

L.A. DJ’s is een DJ-collectief dat bestaat uit jonge talentvolle DJ’s, die zich al jaren in de branche bewezen hebben.

We draaien een hippe afwisseling tussen bekende en onbekende nummers. Representativiteit en klantgerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.