Beleef kerst met de kerstmarkten in Duitsland

Vanaf november zijn ze in heel Duitsland weer te bezoeken; de sfeervolle kerstmarkten. In veel plaatsen in Duitsland staat de hele decembermaand in het teken van kerst en staan de dorpspleinen vol met standjes. Veel lichtjes, lekker eten en prachtige decors; het kan op een kerstmarkt niet gek genoeg. Van heerlijke curryworsten en broodjes beenham tot glühwein en natuurlijk warme chocolademelk; het lekkere eten ruik je door de hele stad. Niet alleen voor eten ga je naar een kerstmarkt, vaak staan er ook standjes met traditionele spulletjes, zoals houtsnijwerk, kerstdecoraties en speelgoed. Voor veel mensen in Duitsland is kerst de mooiste tijd van het jaar. Ook niet zo gek, met de versierde straten en overal glinsterende kerstverlichting.

Beleef het ultieme kerstgevoel en breng eens een keer een bezoek aan een kerstmarkt. De lichtjes, de sfeer en het lekkere eten geven je direct het gevoel van gezelligheid.

Overnachten in Duitsland

Wilt u optimaal genieten van de kersttijd? Boek dan eens met vrienden of familie een weekend of week weg en bezoek verschillende kerstmarkten. Düsseldorf, Essen, Münster, Bremen; door heel Duitsland zijn de sfeervolle kerstmarkten te vinden. Gaat u met een hele groep? Boek dan een groepsaccommodatie in Duitsland, ideaal om met een groep vrienden of de familie te genieten van de gezellige tijd. Wilt u juist even weg van de stadse drukte en genieten van een prachtige natuuromgeving? Kijk dan eens naar een groepsaccommodatie in Sauerland. U beleeft hier met de familie of uw vrienden ongetwijfeld een tijd om nooit te vergeten.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie met de tags , , . Bookmark de permalink.