Catering in Hengelo voor uw gasten

Wat maakt het catering in Hengelo succes van Kofler & company in de ogen van Oliver Wendel? “Wij zijn de meest innovatieve. Wij hebben sommige ups en downs hij-levens, keek steeds meer buiten de doos: in andere zemelen, maar ook in andere landen. “Bijvoorbeeld, de rauwkost is nieuw concept 42° rauw, catering Hengelo waarvan philosophie”back to basics”is gebaseerd op een innovatieve culinaire.”
De laatste gastronomische Rage momenteel? Spiraal: “in Barcelona, er is momenteel een concept, het voedsel direct op de tafel, zonder catering Hengelo plaat opgevoerd. Wij overwegen of wij ook willen maken gebruik van een dergelijk concept. “Maar hoewel perfect van A tot Z.” Ook aanwezig: Benjamin Neelen, zo catering Hengelo te zeggen, de nieuwe mens door Kofler & company in München. Na drie jaar in Frankfurt nu keerde hij terug en nieuw van 15 April tot de ISAR eenheid verantwoordelijke persoon in München.

“Hetzij in Frankfurt of München, welke kwesties catering Hengelo voor onze gasten is altijd top-kwaliteit en goede prestaties, ongeacht in welke plaats.” Tegemoet te komen was natuurlijk ook op deze avond. Markus Rösner, de nieuwe München chef door Kofler & company, tischte op delicatessen uit de huidige portfolio: gebakken forel tartaar met komkommer, vanille en zure room, Flank Steak catering Hengelo PITA confit met Green Apple mousse met Martini gelei, bijvoorbeeld. Het had ook koele drankjes door Mixologist Stephan Hinz als de “bioscoop” met Bourbon, popcorn en truffel catering Hengelo olie.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.