Digitaal ondertekenen via Evidos

Tegenwoordig wordt vrijwel alles via de e-mail verstuurd. Om iets te  ondertekenen moet vrijwel altijd het document worden uitgeprint, getekend en weer worden ingescand om het terug te sturen. Dit kost een hoop papier, maar erger:  het kost met name een hoop tijd. Gelukkig is hiervoor een veel makkelijkere oplossing. Via Evidos kan je je document digitaal ondertekenen en zo terug sturen naar de andere partij.

Het ondertekenen van het document

Digitaal ondertekenen is het alternatief voor de ouderwetse handtekening. Een digitale ondertekening is net zo veel waard als de handtekening, maar het is een stuk eenvoudiger om deze handtekening te plaatsen. Evidos biedt verschillende mogelijkheden om de handtekening te zetten. Zo kan je gebruik maken van het systeem Simple Sign, met een digitale pen zet je zo een handtekening. Simple Sign is er ook voor mobiel of desktop. Vanaf deze systemen kan je zo eenvoudig een document ondertekenen vanaf je apparaat, zonder teveel moeite.

Meer weten over digitaal ondertekenen via Evidos?

Surf naar de website van Evidos en lees daar meer informatie over het digitaal ondertekenen van je documenten. Ook kan je hier direct meer informatie aanvragen en contact opnemen met Evidos voor meer informatie over de digitale ondertekening.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Computers en Internet. Bookmark de permalink.