DJ inhuren met eigen apparatuur én gekleurde DJ booth!

Wanneer je een feest, bruiloft of ander evenement gaat organiseren waar muziek moet worden verzorgd, is het verstandig om dit goed voor te bereiden. Er komt nogal wat bij kijken, daarom is het bijvoorbeeld slim om te kiezen voor een DJ die met eigen apparatuur komt zodat je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken.

Dat de muziek op een feest van essentieel belang is, dat is wel duidelijk! De muziekkeuze bepaalt de sfeer van een evenement, of dat nu een dance-feest of een bruiloft met een bepaald thema is. Helaas is het niet zo dat een DJ inhuren voldoende is – er moet ook worden nagedacht over de apparatuur die er nodig is, en ook het licht speelt een grote rol.

Eigen apparatuur

Door een DJ te boeken met apparatuur weet je zeker alles in een keer geregeld is. Geen zorgen dus of de apparatuur die u zoekt wel aan de eisen van het feest voldoet, en of de DJ er wel mee kan werken. Een DJ boeken kun je dus het beste doen via een alles in 1 pakket.

DJ booth

Het voordeel van een compleet pakket is bijvoorbeeld ook een aantal extra’s. Zo hebben de DJ’s van La DJ’s, een DJ collectief uit Utrecht, een unieke DJ booth waarin ze draaien – deze kan iedere gewenste kleur aannemen en daardoor perfect aansluiten bij de wensen van of kleuren van iedere locatie – daarmee is de aankleding dus ook meteen in orde!

Over LA DJ’s

L.A. DJ’s is een DJ-collectief dat bestaat uit jonge talentvolle DJ’s, die zich al jaren in de branche bewezen hebben.

We draaien een hippe afwisseling tussen bekende en onbekende nummers. Representativiteit en klantgerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.