Een schuur laten timmeren in Enschede

FULGENSTADT / sz vieringen timmerbedrijf Enschede district Fulgenstadt hebben nemen bijna geen einde in en rond de timmerwerk en schrijnwerkerij Pius Luib in het bad Saulgauer laatste tijd. Oprichter van het bedrijf Pius Luib sen. kunnen nemen in de gouden meester ambachtsman de Reutlingen timmerbedrijf Enschede kamer van ambachten ontvangen uit de handen van de District van ambachtslieden van Sigmaringen, Karl Griener, Managing Director. Bovendien, het bedrijf haar 50e verjaardag gevierd.
“De senior”, was zoals hij nog steeds vandaag timmerbedrijf Ensche dezeker en eerbiedig genoemd door medewerkers, klanten en zakenpartners, lange tijd bestuurslid van de carpenters Guild Sigmaringen. Voor zijn bijdragen op de ambachtelijke activiteit in 1993 kreeg hij de Alfred gijzelaar medal. Ondanks de in veel manieren “Golden sixties” onafhankelijkheid was allesbehalve eenvoudig. Nog steeds een stempel uit de commerciële display (vandaag zakelijke inschrijving), “Dorp Fulgenstadt, wijk Saulgau”, de grootte van het voormalige bedrijf is duidelijk uit – werknemers = 0, 1 = werknemers, leerlingen = 0 “een sterke man is alleen een sterke man met een sterke vrouw” – beter de stichtende jaren van de timmerwerk bewerking kan niet worden goed beschreven. Elfriede Luib, dat “goede ziel” was in bedrijf en thuis, niet alleen de problemen van de oprichter van operatie betrokken, “weg” ze zeven kinderen grootgebracht. Onlangs ze haar 80ste verjaardag gevierd in de geestelijke en lichamelijke frisheid, Pius Luib sen. vieren zijn 80ste in een paar weken.
Met ingang van 1 januari 1999 heeft Pius timmerbedrijf Enschede Luib Jr. de houtbewerking en schrijnwerkerij bewerkingen af van zijn vader overgenomen. Vandaag zijn 20 mensen werkzaam bij de voormalige twee-man werking, met inbegrip van drie meesters, een houten constructie ingenieur en ingenieur. Vanaf het begin en tot op de dag, zijn leerlingen opgeleid in de werking van de Fulgenstadter. De operationele verbeteringen gemaakt door de jaren heen zijn timmerbedrijf Enschede zichtbaar van ver weg.

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.