Fotocadeaus populaire gift voor Moederdag

fotogeschenk-logo

PERSBERICHT | AMSTERDAM 26 april 2016

Een persoonlijk fotocadeau staat al jaren in de Top 5 van meest geliefde moederdaggeschenken. Met name de laatste vijf jaar zien wij in de weken voor Moederdag een forse stijging in de verkoop van fotogeschenken. De eerste jaren was het vooral het product foto op canvas dat een vlucht nam, de afgelopen jaren zien we een verschuiving richting fotopanelen als aluminium en plexiglas. Sinds twee jaar is de foto op hout zeer populair, zowel berkenmultiplex als vurenhout en steigerhout.

Speciaal voor Moederdag hebben wij twee weken geleden een succesvolle kwantumactie gelanceerd. Veel consumenten maken van de mogelijkheid gebruik om met een forse korting tot 30% drie of meer fotoproducten te bestellen. Om het simpel te houden hebben we 3 kortingscodes geactiveerd:

2016MOEDERDAG20 = 20% KORTING
2016MOEDERDAG25 = 25% KORTING (geldig bij 2 foto’s)
2016MOEDERDAG30 = 30% KORTING (geldig bij 3 of meer foto’s)

Enkele maanden geleden breidden wij ons assortiment uit met bedrukte fotopuzzels, smartphonehoesjes, placemats, mokken en andere kleinere cadeauartikelen. Ook deze lenen zich prima voor een cadeau voor Moederdag.

In cadeaumaanden als december, februari mei en juni heeft ons netwerk van 130 + afhaalpunten in Nederland en Vlaanderen extra meerwaarde. Het maakt het mogelijk om de aankoop van een geschenk voor een familielid volledig geheim te houden. In de aanloop naar Sinterklaas, Kerst, Valentijn, Moederdag of Vaderdag zien wij altijd een toename van het aantal klanten dat kies voor een afhaling. Het bevestigt onze aanname dat we met de afhaalpunten inspelen op een behoefte.

Op deze pagina hebben we een TOP15 van Moederdaggeschenken samengevoegd, gebaseerd op de meest verkochte Moederdag cadeaus in de afgelopen 5 jaar.

Fotogeschenk.nl bestaat tien jaar. Naast het printen op canvas en plaatmaterialen als dibond en plexiglas, levert Fotogeschenk vaklab fotoafdrukken verlijmd op dibond of achter acrylaat. Een paar jaar geleden startte Fotogeschenk haar outdoor-lijn met watervaste zonlichtbestendige latex prints op PVC-doek, plexiglas en aluminium. Twee jaar geleden werd printen op hout toegevoegd. Fotogeschenk heeft een omvangrijke vaste klantenkring van consumenten, fotografen en bedrijven. Kenmerkend zijn het brede assortiment, absolute topkwaliteit en snelle tot zeer snelle levering, wat zich vertaald in zeer hoge klanttevredenheid.

Meer informatie:
Fotogeschenk.nl
Weesperzijde 80-G
1091 EJ Amsterdam
020 – 820 87 85
info@fotogeschenk.nl

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.