United Nude Online de mooiste schoenen

Een verhaal dat begon met een gebroken hart, Architect Rem D Koolhaas (niet te verwarren met zijn oom, de wereldberoemde architect) probeerde terug zijn vriendin terug te krijgen door het afslanken van architectuur naar de meest eerbiedwaardige vorm, die van de voet van een vrouw. In 2003, samen met de zevende generatie schoenmaker Galahad Clark, werd gelanceerd. Dromen werden werkelijkheid, hun eerste schoen ‘de Mobius’ werd in Italië ontwikkeld met de hulp van de grote Sergio Rossi en technische schoenmaker Maurizio Martignago.
Sindsdien is United Nude uitgegroeid tot de iconische merk op het kruispunt van mode en design, het creëren van producten die ongeveer heldere concepten, elegantie en innovatie. Terwijl verkrijgbaar in meer dan 50 landen wereldwijd, Verenigde Naakt heeft zeven flagship stores in Amsterdam, Londen, New York, Wenen, Tel Aviv, Seoel en Tokio.

DE NIEUWE ZOMER COLLECTIE 2016

De United Nude lente / zomer collectie van 2016 vervolgt het ethos van het merk van het combineren van architectonische vormen en een moderne gevoeligheid, maar met de zorg voor goede draagbaarheid en comfort. Kleurenthema’s en basis stijl carry-overs zoals Fold, Eamz en Jacky lopen door collecties heen met veel nieuwe materialen en nieuwe silhouet introducties voor dit seizoen zoals de Zen, de Rico en de Robbi.

Kleurreeksen in alle collecties pronken met metallics in zilver. Soms zijn de metallics in één kleur op een silhouet, soms als een accent kleur met andere thematische kleuren. Witte en zwarten tinten worden monochroom of samen gebruikt, of met extra accent kleuren om een groot statement te maken. Levendige kleuren zoals rood, oranje, blauw zijn gebruikt als accenten of in kleur combinaties met elkaar en met merlots, navy en paars tinten om de lente van 2016 een koele, frisse uitstraling te geven. Ook de slippers zijn weer terug van vorig jaar in zowel een dames als heren uitvoering.

Materialen variëren van een verscheidenheid aan traditioneel leer zoals nappa, patent, satijn patent, tot aan de moderne leersoorten zoals slang embossed, gespiegeld en de introductie van vegetarisch. Altijd futuristisch, United Nude blijft leiden in vooruit denken door het gebruik van high-tech materialen zoals neopreen, speciaal ontworpen elastieken, rubber en split suède’s. Rauw gesneden leer en elastische stoffen worden gebruikt om one-of-a-kind silhouetten te creëren. Klinknagels en laser gesneden accenten gebruikt op nieuwe fabricatie creëert een geheel nieuwe ervaringen in schoeisel. Silhouetten variëren van United Nude iconische stijlen zoals de Mobius, de Loop en de Eamz tot sandalen, slip-ons, wedges, stiletto, kitten heels, ballet slippers en sneakers. Elk ontwerp is echter onmiskenbaar United Nude door de combinatie van materialen, kleuren en fabricatie om nieuwe vormen te maken.

UNITED NUDE ONLINE

Ook vind je tegenwoordig een aantal United Nude online dealers. Een bekende United Nude online winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook de grootste collectie van United Nude online. Het bestellen van United Nude schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.