Loopbaanbegeleiding, op zoek naar je nieuwe job

Loopbaanbegeleiding, op zoek naar je nieuwe job


Hoe ziet mijn loopbaan eruit?Loopbaanbegeleiding is voor mensen die zich in hun werk voor een vraagstuk staan en die zich willen ontwikkelen. Online Loopbaanbegeleiding is voor mensen die onderzoeken wat de arbeidsmarkt voor kansen biedt en die uit hun leven willen grijpen wat er maximaal mogelijk is.

Toe aan een nieuwe carrièreDie kansen opgaan komen uit aanpassingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van ´ik kan  dit helemaal niet doen´ tot ´ik ben helemaal leeg´. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo leuk vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe baan, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen dat je contract niet verlengt wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer aan de slag wilt.

Als je meer zelf inzicht nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om inzichtelijk te krijgen waar jouw kansen liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij je goed zult voelen

loopbaancoaching is een traject waarin je gaat ervaren door middel van persoonlijke coaching wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw enthousiasme uit haalt. Met een goede coach verloopt dit traject effectief zodat je al snel een beter beeld hebt waar je ook echt aan de slag kunt.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.