met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe baan

loopbaancoaching is voor personen die zich in hun carrière voor een uitdaging staan en die zich willen ontwikkelen. online loopbaancoaching is voor mensen die willen weten wat de banenmarkt voor kansen biedt en die uit hun leven willen beetnemen wat er in zit.

Je loopbaan uitstippelen.Toe aan een nieuwe carrièreDie kansen kunnen komen uit aanpassingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van ´ik wil dit helemaal niet doen´ tot ´ik ben ongeïnspireerd´. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo goed vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen dat je contract niet verlengt wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer aan de slag wilt.

Als je meer ruimte nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaanbegeleider kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om inzichtelijk te krijgen waar jouw opties liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij je goed zult voelen

loopbaancoaching is een traject waarin je gaat leren door middel van begeleiding wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw voldoening uit haalt. Met een goede coach verloopt dit traject effectief zodat je al snel duidelijkheid hebt waar je ook echt aan de slag kunt.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk met de tags , . Bookmark de permalink.