Meer en meer toegevoegde waarde van video optimalisatie

Mensen denken in beeld. Bewegend beeld is interessanter dan platte tekst. De boodschap komt op deze manier namelijk persoonlijker over. Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van video’s voor het overbrengen van een boodschap. Om de relevante video’s binnen de organische zoekresultaten van Google te laten komen wordt video optimalisatie ingezet. Dit wordt vaak gedaan door middel van een bedrijfsfilm of promotiefilm van enkele minuten of zelfs één minuut. In YouTube hebben bedrijven de mogelijkheid om een eigen kanaal op te richten om online te adverteren via het platform. YouTube video’s worden steeds vaker bekeken via mobiele telefoons. Ook hier zien bedrijven steeds vaker mogelijkheden.

Diverse manieren om aandacht voor video te krijgen

Met gedegen video optimalisatie worden er meer views gecreëerd voor een video. De website van een bedrijf wordt dan vaker bezocht via organische zoekresultaten, waardoor de conversie op zijn beurt weer kan stijgen. Met video optimalisatie wordt het bereik van de video vergroot. In een video kan snel inzicht worden gegeven in het bedrijf. Hierdoor weten bezoekers direct met wie ze te maken hebben.

Hogere vindbaarheid

Een hogere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van Google wordt gerealiseerd met de hulp van specialisten in video optimalisatie. Meer en meer bedrijven maken hier gebruik van en profiteren van hogere bezoekersaantallen en uiteindelijk meer conversie.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.