Mijn broer werkt weer

Mijn broer heeft jarenlang thuis gezeten in Hengelo nadat hij van zijn ex-vrouw gescheiden is. Mijn broer had een eigen bedrijf, maar heeft deze failliet laten gaan, nadat hij zijn vrouw vreemd heeft zien gaan met één van zijn werknemers. Mijn broer zat in een enorm gat, en aan werken heeft hij nooit meer gedaan. Vrienden die hem niet meer wilde kennen, en niemand die meer naar hem omkeek. Echter heb ik mijn broer uit de diepe put getrokken, en werkt hij hedendaags in dienst van Packstore!

Een sociale werkplaats nabij Hengelo

De sociale werkplaats nabij Hengelo heeft mijn broer weer helemaal de oude gemaakt. Mijn broer heeft weer een passie voor werken, en ziet dit als een opstap naar een nieuwe baan. Mijn broer heeft onderhand weer vrienden, en hij gaat steeds vaker de deur uit met vrienden. De sociale werkplaats geeft mensen een kans om te werken. De sociale werkplaats is in mijn ogen dan ook echt een geniaal concept, en bovendien heb je altijd een gemotiveerd team!

Wil jij meer informatie over de sociale werkplaats Hengelo? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel! De sociale werkplaats helpt mensen aan werk, en andere aan hun product!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.