Nieuwe auto kopen door middel van een financiering

Een nieuwe auto kopen is een aanslag op uw portemonnee of spaartegoed. Niet altijd is het mogelijk of wenselijk om uw nieuwe auto ineens te betalen. Op dit moment is er ook geen dealer te bedenken die geen kredietverstrekking voor u kan regelen tegen zeer gunstige voorwaarden, wat voor mensen een grote drempel kan zijn.

In deze tijd waarin bijna alles door middel van een lening te verkrijgen is , zijn er gelukkig veel kredietverstrekkers die bereid zijn u een lening te verstrekken  tegen aantrekkelijke voorwaarden, dan kunt u alsnog een nieuwe auto kopen zonder jaren lang te sparen.

Wat voor type auto wilt u kopen?

Voordat u gaat denken aan het aanvragen van een lening is het uiteraard verstandig om te bepalen welke auto u wilt kopen, of in ieder geval welke type auto. U kunt beginnen met het maken van een lijst waarin u uw eisen en wensen op een rij zet zodat u een duidelijk overzicht heeft van waar de auto aan moet voldoen. Ten eerste uit hoeveel mensen uw gezin bestaat? Als jullie maar met zijn tween zijn dan is een kleine, compacte auto wel voldoende. Mocht u aan de andere kant juist een aantal kinderen hebben of een grote hond waarmee u regelmatig naar het bos gaat, dan moet u een auto kopen met extra ruimte. Niet alleen de ruimte is belangrijk, maar ook op wat voor type brandstof deze rijdt, sommige mensen zijn  op zoek naar een milieuvriendelijke auto, terwijl anderen liever een auto kopen die meer vermogen heeft en meer verbruikt.

Uw financiele ruimte

De kans is wel groot dat u een lening krijgt van de bank als u een vaste baan heeft, maar de vraag is dan wel hoeveel u ervoor over heeft? Heeft u bijvoorbeeld zelf geld wat u naast de lening in de nieuwe auto kunt investeren? Hoeveel kunt u maandelijks missen om het krediet af te lossen? Wilt u een doorlopend krediet, een persoonlijke lening of misschien zelfs een creditcard? Er zijn veel mogelijkheden, maar niet alle soorten passen bij uw gezinssituatie. De beste oplossing is om de verschillende opties met een financieel adviseur te bespreken, het liefst van uw eigen bank omdat deze sneller de lening zal verstrekken omdat deze al op de hoogte is van uw financieel verleden.

De nieuwe auto kopen

U heeft nu een passende lening ontvangen, waar koopt u de auto van uw dromen voor een leuke prijs? U kunt een kijkje nemen op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com voor de beste deals op nieuwe auto’s, met elke dag een nieuwe aanbieding en allerlei  soorten auto’s.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij met de tags , , , . Bookmark de permalink.