Op zoek naar een psycholoog in Deventer?

“Ik help mensen met uiteenlopende klachten en problemen. Problemen waar iedereen wel eens mee te maken kan hebben. Dat je het overzicht verliest en het allemaal te veel wordt.”

Ik ben Stefan Opwilden een psycholoog uit Deventer.

Soms weet je niet precies wat er aan de hand is, maar je voelt je al langere tijd niet goed.  Je zit niet lekker in je vel en je hebt verschillende lichamelijke klachten. Ik kan je helpen er weer bovenop te komen en weer lekker te kunnen leven.

Psycholoog Deventer

Er is geen vaste procedure bij mijn behandeling. Jij vertelt je verhaal en ik luister. Ik zal je vragen stellen om te begrijpen wat precies het probleem is. Buiten het probleem om ben ik ook erg geïnteresseerd in jou persoonlijk. Wat beweegt je, in hoe sta je het leven staat en wat belangrijk is voor je. Jij zelf bent het belangrijkste instrument tot beweging en verandering.

Je bent niet van de ene op de andere dag in deze situatie verzeild geraakt. Het is soms een jarenlang proces. Levenswijzen die er in zijn gesleten en niet zomaar van de één op de andere dag er uit worden gesleten. Ik begeleid je met de methoden en technieken die jou helpen jezelf te vinden en om nieuwe wegen in te slaan. Ik ben je coach die je daarbij helpt.

Wil je meer weten over therapie in Deventer?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Bekijk mijn website: Psycholoog Deventer voor meer informatie of een afspraak.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding met de tags , , . Bookmark de permalink.