NLP in Delft levert item voor RTL4

Voor het programma Altijd Jong levert De eerste verdieping, NLP-instituut in Delft haar medewerking aan een item. Een item over mentale en fysieke gezondheid en NLP. Want…veel mensen worden in het leven ‘geplaagd’ door allerlei gedachten over zichzelf en anderen die niet echt versterkend zijn. Overtuigingen over jezelf, een gebrek aan zelfvertrouwen of daadkracht. Conflicterende waarden en belangen op je werk. Strijd in de opvoeding en het niet goed begrijpen van een van je kinderen. Zomaar wat herkenbare thema’s die uiteindelijk ook leiden tot letterlijke stress in je lichaam. Dus…onhandige gedachten en idee├źn over jezelf en je omgeving, leiden uiteindelijk ook tot fysieke klachten. Bijvoorbeeld hoofdpijn, maagklachten of slapeloosheid. Vaak denken we dan dat we iets moeten veranderen in ons leven, een andere baan of even op vakantie. Medicijnen voor het kind of voor onszelf.

NLP is een techniek waarmee je je welbevinden kunt vergroten. Met NLP kun je leren je gedachtes en emoties te veranderen of wat te temperen. Zodat je niet mee zo snel geraakt bent of juist beter voelt wat echt goed voor je is .NLP is eigenlijk een techniek van psychologisch zelfmanagement.

In Delft wordt NLP al bijna tien jaar in verschillende vormen aangeboden. Als compacte workshop en als uitvoerige training waarbij je wellicht uiteindelijk ook zelf coach wordt. NLP helpt je bewust te worden van de reacties op situaties die doorgaans zo snel gaan dat je alleen het eindresultaat merkt. Namelijk dat je moe thuis komt, dat je boos bent of dat je relatie niet lekker loopt. Door je bewust te worden van alle stappen die er voor zitten kun je met NLP-technieken vervolgens verandering aanbrengen.

Als je meer wil weten over deze technieken, opleiding en de mensen erachter, kijk dan op 5 oktober naar Altijd Jong. Of neem contact op met een van de trainers. Voor een persoonlijk gesprek of een van onze laagdrempelige workshops.

Meer info www.1e-verdieping.nl of bel 015 2125125

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.