Op zoek naar een luiertas?

Weet u wat erg handig is wanneer u moet oppassen, of met de kinderen op pad gaat? Een luiertas! Met een luiertas kunt u erg gemakkelijk, handig en snel uw luiers meenemen in een handige luiertas. Deze hoeven dus niet langer bij uw eigen handtas of rugtas in, maar nu heeft u hier een speciale luiertas voor! U kunt hier de schone luiers in kwijt, en in sommige tassen zit zelfs een handige uitsparing voor de vieze luiers. Zo kunt u dus altijd met een gerust gevoel op pad gaan, en bent u er van verzekerd dat u de schone en vieze luiers handig kwijt kunt in een mooie luiertas! Vroeger had ik nooit een luiertas, en daarom was ik afhankelijk van wat plastic tassen, of moest ik ze zelfs in mijn eigen tas met me meedragen. Maar sinds wij een luiertas hebben aangeschaft hebben we hier helemaal geen last meer van. We kunnen de luiers gemakkelijk kwijt in de luiertas, en er zit zelfs een uitsparing bij voor de vieze exemplaren, zodat we nu ons volledig op de andere aspecten van het opvoeden kunnen richten. Zo kan ik nu bijvoorbeeld mijn aandacht volledig richten op het leren schrijven dat nu steeds belangrijker aan het worden is aangezien onze kleine alleen maar ouder wordt.

Dus met de luiertas werden een aantal van mijn zorgen verlicht, maar het volgende probleem kwam al weer naar boven. De luiertas achter de rug was het nu belangrijk dat mijn kind ook ging leren schrijven. Want uiteindelijk kan je hier natuurlijk niet vroeg genoeg mee beginnen. Wij hebben dus allerlei materialen in huis gehaald om onze kleine te leren schrijven. Mooie boeken met grote letters, korte leesverhalen en andere oefeningen waarmee je kan leren schrijven staan nu bij ons thuis. En ik kan het gemakkelijk overal mee naar toe nemen omdat de luiers nu in de luiertas gaan, en alle andere spullen in mijn eigen tas gestopt kunnen worden. Er is opeens zoveel ruimte!

Het leren schrijven gaat nu aanzienlijk beter, en mijn kleine ligt al een stukje voor op de rest van de klas. Hij is vol overtuiging constant bezig met leren schrijven door het leuke materiaal wat we hem nu overal aan kunnen bieden. Als we even bij oma op bezoek zijn trek ik de materialen de tas uit en kan hij zijn aandacht richten op het leren schrijven. Goed geregeld dus!

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.