Sierbestrating in Enschede en omgeving

Het sierbestrating Enschede en omgeving beheer van burgemeester Bill Peduto heeft samengesteld een voorstel dat zou daaraan willen toevoegen ongeveer 1.78 miljoen dollar aan de stad bloedarm bestrating begroting, waardoor maximaal 11 meer mijl van straten ziet verse asfalt dit jaar.

Een wetsvoorstel ingevoerd voordat Pittsburgh City Council vandaag geld uit verschillende regelitems bundelen zou — waaronder enkele voor projecten die al had is voltooid maar had geld overblijft. Andere geld werd genomen uit regelitems voor kapitaal projecten die de stad niet van plan om te beginnen dit jaar.

Het wetsvoorstel zal worden besproken in een voorbereidende bijeenkomst volgende week en zo snel als twee weken vanaf vandaag kon worden gestemd.

Als de rekening overgaat, de stad zou toevoegen aan de 7,2 miljoen dollar al begroot en zou kunnen effenen 40 mijl van straten in plaats van 29.(Klik op de afbeelding voor grotere versie)
Guy Costa, hoofd van operaties, zei vandaag in een persconferentie dat dit jaar ongebruikelijk strenge winter nam een ernstige tol op straat.

“We hadden straten die letterlijk uiteengevallen,” zei hij.

Hoewel de stad nog heeft om af te ronden de bestrating lijst — ontwikkeld op basis van verslagen van inspecteurs, klachten aan 311 en opmerkingen van openbare werken werknemers — werk is al begonnen. De heer Costa heeft gezegd werk kon beginnen vandaag op de notoir aven geteisterde Brookline Boulevard, die verschillende blokken van nieuwe asfalt krijgt.

Hij zei ook dat de stad straten langs de route van de Pittsburgh Marathon was prioriteren, zodat ze klaar voor zondag race zal worden.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.