Stoelmassage steeds populairder

De laatste jaren is het aantal kantoorbanen aanzienlijk gegroeid. Vroeger was het ‘normaal’ om in de bouw te werken, vandaag de dag zit een groot deel van Nederland de hele dag achter de computer. Door deze stijging zien we de laatste jaren ook een groei in het aantal mensen met stress of zelfs RSI. Men is zich hiervan bewust en probeert door een verandering in de levenswijze dit te verhelpen of te voorkomen. Zaken als yoga, massages en cursussen time-management worden hierdoor steeds populairder.

Werkgevers enthousiast over stoelmassages

Een specifieke groei zien we in de vraag naar stoelmassages. Het wordt nog net niet opgenomen in alle arbeidsvoorwaarden, maar werkgevers zien dit als een doeltreffend middel om RSI en stress te voorkomen. Ook voor werknemers is stoelmassage ideaal, want het kan onder werktijd met kleren aan gegeven worden. Daarnaast komt er geen olie aan te pas, dus men kan na de stoelmassage zo weer door met het werk.

Wat is stoelmassage precies?

Stoelmassage is een ontspannende en activerende massage die werkstress en RSI voorkomt. Het is een korte massage, waardoor het voor zowel werkgevers als werknemers ideaal is. Het is een effectieve manier om de bloedsomploop te bevorderen en de energiebanen beter te laten stromen. Daarnaast kan door middel van drukpuntmassages specifieke nek- en hoofdproblemen aangepakt worden. Stoelmassage wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen.

Vooral in de Randstad wordt stoelmassage als een efficiënt en effectief middel gezien om je weer ontspannen en verfrissend te voelen. Ben jij benieuwd naar stoelmassage in Amsterdam of omgeving? Vraag je werkgever eens naar de mogelijkheden.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Gezondheid en Voeding met de tags , . Bookmark de permalink.