Welke autodemontage in Rotterdam is betrouwbaar?

Je hoort soms nog sterke verhalen over sloperijen. Natuurlijk gebeuren er ook bij sloperijen bepaalde zaken die niet door de beugel kunnen. Zo worden er nog altijd auto’s op een illegale wijze gesloopt en soms worden auto’s naar het buitenland geëxporteerd, terwijl deze eigenlijk moesten worden gesloopt. Dergelijke mistanden zijn gelukkig een uitzondering bij de vele honderden sloperijen die Nederland inmiddels telt. Als je sloperij zoekt kun je in de omgeving kijken naar goede sloperijen.

Als je van de oude stempel bent kun je kijken in de Gouden Gids of in lokale zoekertjes. Anderzijds kun je ook op het internet zoeken naar een betrouwbaar autodemontage Rotterdam bedrijf. Een sloperij die is aangesloten bij Stiba is in ieder geval wel te vertrouwen. Als een autosloop bij Stiba is aangesloten wil dit namelijk zeggen dat ze zijn aangesloten bij een brancheorganisatie. Dat is natuurlijk redelijk betrouwbaar.

Welke auto kun je naar het autodemontage bedrijf in Rotterdam brengen?
In feite kun je alle autosoorten naar de sloop brengen. Ook nieuwe auto’s kunnen naar de sloop worden gebracht, maar meestal maakt men een fout door te denken dat men schadeauto niet naar de sloop kan brengen. Uiteraard kunnen deze ook naar bepaalde sloperijen worden gebracht. Sloperijen zijn ook gespecialiseerd in het demonteren van schadeauto’s. Het grote voordeel van schadeauto’s is evident. Een schadeauto levert in de meeste gevallen veel meer geld op dan een sloopauto. Schadeauto’s zijn over het algemeen vrij nieuw en een sloopauto is dat natuurlijk niet. Bij een schadeauto kunnen er nog veel onderdelen zijn die bruikbaar zijn.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.