Telefoonhoesjes in 2013 – de redder van je smartphone?

Het aantal smartphones in Nederland blijft maar groeien – een groot deel van ons land loopt met een dergelijk toestel rond. Het zijn vaak telefoons die flink aan de prijs zijn, wat ervoor zorgt dat we er ook erg voorzichtig mee zijn. Helaas gebeuren er toch vaak ongelukje – hoe kun je jouw smartphone het beste beschermen?

De oplossing is simpel: telefoonhoesjes! Door de jaren heen zijn de hoesjes voor om je telefoon of tablet van knullig naar hip omgetoverd: vele trendy merken hebben een mooie collectie met hoesjes staan, die geschikt zijn voor ieder toestel. Wat zijn op dit moment de leukste trends?

Kleurrijk!

Een aantal merken heeft zich toegelegd op het maken van creatieve hoesjes, dat zich vooral uit in de kleuren die gebruikt worden. Waren we jaren geleden aangewezen op enkel zwart lederen hoesjes, vandaag de dag zijn ze in het roze, oranje, geel, blauw; iedere kleur die je zou willen!

Design

Ook het aantal ‘design’ merken dat zich bezighoudt met het ontwerpen van telefoonhoesjes en tablet hoesjes groeit sterk. Zo zijn merken als Lamborghini, Guess en nog vele andere bezig om hun collecties met telefoonaccessoires uit te breiden. Een leuke trend die laat zien dat dit een markt is waar nog veel staat te gebeuren.

Met de lente op komst kun je dus kiezen voor vrolijke, kleurrijke hoesjes. Het ziet er niet alleen erg leuk uit, maar het berschermt je smartphone of tablet ook nog eens. Iedereen laat zo’n apparaat weleens vallen, per ongeluk, maar met een hoesje kan hij gelukkig tegen een stootje. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar dus!

Over Hoesjes.com

Hoesjes.com is dé online specialist voor telefoon hoesjes en tablet hoesjes. We hebben een ruim assortiment opgebouwd met enkel A-merken, zodat we voor iedereen een geschikt hoesje in de webwinkel hebben.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.