Verhuizen

Als u gaat verhuizen breekt er een leuke en spannende periode aan. Maar een verhuizing kan ook voor een hoop stress zorgen. Zorg dat u goed voorbereid aan een verhuizing begint. Het is handig om te weten wat u allemaal nog moet doen, u hebt het vaak zo druk dat er snel iets vergeten kan worden. Het is handig om een planning te maken, dit kunt u doen in Word of Excel. Dit kunt u in chronologische volgorde doen zodat u een goed beeld hebt wat wanneer moet gebeuren. Als u gaat verhuizen moet u bijvoorbeeld uw oude huurwoning opzeggen, tijdelijke opslagruimte huren, vrije dagen opnemen van het werk, als u kinderen heeft moet u een nieuwe school zoeken en uw kinderen overschrijven. Licht ook uw bank, ziektekostenverzekeraar, tandarts en huisarts in.

De kosten van een verhuizing

Als uw inboedel al compleet is zal dit aanzienlijk schelen qua kosten. Maar, verhuizen kost altijd geld. U moet er rekening mee houden dat al uw spullen moeten worden vervoerd naar uw nieuwe woning. In de meeste gevallen moet u een verhuisbedrijf inschakelen maar soms is het huren van een busje voldoende. Het huren van een busje varieert van €45,00 tot €135,00 per dag. Vaak krijgt u de eerste 100 kilometer gratis, daarna betaald u vaak €0,15 tot €0,30 per gereden kilometer. Als de dag van de verhuizing is aangebroken moet u er rekening mee houden dat er vaak nog kleine dingen moeten worden gehaald bij de bouwmarkt, of is het nodig om boodschappen te halen. Daarom is het handig om contant geld bij u te hebben.

Verhuizing uitbesteden

Veel mensen vinden verhuizen veel werk, of hebben niet de mogelijkheid om het zelf te verhuizen. Verhuizen Garant helpt u bij het vinden van de beste verhuizer bij u in de buurt. Zowel de zakelijke als de particuliere markt worden door onze vakkundige verhuizers geholpen. Neem contact op via het contactformulier op onze website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , . Bookmark de permalink.