Woningmarkt komt in beweging!

pinTWO linkt woningverkopers aan elkaar

 

pintwo

De woningmarkt zit al een tijd op slot. Woningen staan voor langere tijd te koop. En kopers zijn vaak ver te zoeken. Maar wat blijkt? Deze zijn vaak dichterbij dan gedacht. pinTWO opent haar deuren met een online matchpoint. Op de website www.pintwo.nl brengen zij woningverkopers bij elkaar door gebruik te maken van het zogenoemde ‘matchen’.

Het draait allemaal om de website van www.pinTWO.nl. Van hieruit worden daadwerkelijke matches gerealiseerd. Om gebruik te maken van de aangeboden diensten schrijven woningverkopers zich in. Zij geven onder andere aan wat de woonwensen zijn zoals soort woning en wijk. Door middel van persoonlijke begeleiding helpt pinTWO beide verkopende partijen op weg naar een succesvolle verkoop van beide woningen. pinTWO maakt gebruik van een eigen database. Aan de hand hiervan matcht pinTWO woningverkopers aan elkaar.

Voldoen de gematchte woningen aan de wensen van beide partijen, dan wordt er overgegaan tot verkoop. Omdat pinTWO onafhankelijk is werkt zij niet samen met makelaars. De verkoop wordt gerealiseerd zonder tussenkomst van een makelaar. Dit scheelt de woningverkopers een hoop tijd en geld.

Door gebruik te maken van het matchen speelt pinTWO in op de wensen en behoeften van woningverkopers in de huidige crisis op de woningmarkt. De verkoop van woningen kan met het matchconcept binnen een mum van tijd gerealiseerd worden. En de stagnerende woningmarkt komt hierdoor in beweging.

Kijk voor meer info op: www.pintwo.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michel Latuharhary via 0650603265 of michel@pintwo.nl.

pinTWO is voorgesteld in het SBS6 programma ‘Lekker Leuk Leven’. U kunt dit item terugzien via o.a. de link op onze site.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.