Vriend in het buitenland

Mijn moeder is afgelopen jaar op vakantie geweest naar Frankrijk, en daar heeft zij een enorm leuke man ontmoet. Echter spraken zij beiden elkaars taal niet, waardoor het communiceren destijds met handen en voeten ging. Echter heeft mijn moeder wel zijn e-mail, en mailen ze elkaar nog dagelijks. Echter werkt een online vertaalmachine natuurlijk niet geweldig, waardoor mijn moeder haar Nederlandse teksten vertalen door een vertaalbureau naar het Frans.

Mailen naar het buitenland

Mijn moeder heeft inmiddels al velen mailtjes naar haar liefde in Frankrijk gestuurd, en zij heeft dit vanuit het vertaalbureau laten sturen. Deze zetten namelijk alles op papier in goed Frans zoals mijn moeder dat wilt, en bovendien vertalen zij de Franse mailtjes van haar liefde uit Frankrijk weer naar correct Nederlands. Echter is mijn moeder inmiddels ook op Franse les, zodat ze met haar liefde in Frankrijk in het Frans kan communiceren. Bovendien is het gewoonweg een hele mooie taal, en een extra taal kan altijd handig zijn in het verdere leven.

Wil je meer informatie over dit vertaalbureau, en ben je woonachtig in de omgeving van Den Haag? Bekijk dan eens de website van vertaalbureau Den Haag! Zij kunnen alles voor uw vertalen, en biedt u altijd uitkomst.

Dit bericht is geplaatst in Lezen en Boeken, Maatschappij. Bookmark de permalink.