Welke kleur babykleding moet je kiezen?

Ben je aan het kijken naar babykleding voor jezelf of als kraamkado? Dan kan het aanbod overweldigend zijn; er is kleding in alle soorten en maten, en vooral ook in veel kleuren. Hoe kies je een passende kleur?

Het is niet makkelijk: vooral wanneer je de outfit van je eerste baby aan het uitzoeken bent kan het gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke kleuren zijn geschikt voor een jongetje en welke voor een meisje? Is het ook nog zo dat je rekening moet houden met het tijdstip van het jaar?

Jongens en meisjes

Laten we beginnen met te stellen dat de stereotype kleuren voor jongens en meisjes eigenlijk niet meer bestaan. Was het zo dat roze babykleding voor meisjes was, en blauw voor jongens – dat is niet meer zo. Alhoewel het nog vaak gedaan wordt kunnen beide kleuren nu voor zowel jongens als meisjes.

Felle kleuren

Vooral in het voorjaar en in de zomer is het leuk om kleding te kiezen met felle kleuren. Steeds meer merken hebben babykleding en kinderkleding in het assortiment dat bestaat uit kleuren als rood, geel, oranje, noem maar op. In combinatie met een vrolijke print past dat perfect bij het zonnige weer.

Daar staat tegenover dat je in de herfst en winter beter kunt kiezen voor kleuren die beter bij die jaargetijden passen. Zo wordt de baby dan vaak aangekleed met kleding van grijstinten, blauw, bruin etc. Door babykleding te kiezen bij de tijd van het jaar krijgt de baby en erg leuke (en schattige!) uitstraling, precies wat je wilt bereiken!

Over Leukgekleed.nl

LeukGekleed is een webshop gespecialiseerd in babykleding en kinderkleding. Stoere jongens en hippe meisjes babykleding en kinderkleding bestellen tegen scherpe prijzen? Wij hebben een grote online collectie van de leukste merkkleding voor jongens en meisjes in onze webshop. De bijpassende accessoires maken het aanbod compleet.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.